0
  • Δεν έχουν προστεθεί προϊόντα στο καλάθι.

Η antmarkant συστήνεται στο χώρο του swimwear και beachwear μέσα από δημιουργίες υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εστιάζοντας σε υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, μοτίβα ειδικά σχεδιασμένα για κάθε συλλογή και πατρόν με άψογη εφαρμογή.

X
X
Back to the top
X

Model Persona

Model Persona

Home — Model Persona

                                                                                                    Μαρία Κωλέττα

Model Persona 2019
Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Μαρία Κωλέττα για τη συμμετοχή της, ως μοντέλο, στη φωτογράφιση της πρώτης κολεξιόν της antmarkant Swimwear και Beachwear ως “Model Persona 2019”.
Στόχος μας είναι η οικονομική υποστήριξη ενός φιλανθρωπικού οργανισμού, μέσω της πώλησης των προϊόντων μας. Φέτος η antmarkant υποστηρίζει τον  οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το ποσό των €5 για κάθε αγορά μαγιό ή όποιου άλλου προϊόντος, αναγραφόμενου ως charity product, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος για το διάστημα από 1η Απριλίου 2019 έως 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Προφίλ: Μαρία Κωλέττα “Model Persona 2019”:

  • ετών 44,
  • στέλεχος σε θυγατρική εταιρεία μεγάλου τραπεζικού ομίλου,
  • μητέρα δύο παιδιών παιδιών, και
  • δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει στο ενεργητικό της συμμετοχή σε 6 μαραθωνίους. Την ευχαριστούμε πολύ που «έτρεξε» και στο δικό μας «φωτογραφικό μαραθώνιο»!

Αν θέλετε να βοηθήσετε στη φιλανθρωπική αυτή δραστηριότητα της antmarkant και να γίνετε η επόμενη «Model Persona» επικοινωνήστε μαζί μας στο info@antmarkant.com δίνοντας τα παρακάτω στοιχεία

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες πάνω απο 300 €
Limited Edition
Aποστολή προϊόντων σε όλο τον κόσμο

Sign up to our newsletter

©2019 ANTMARKANT | Ανάπτυξη E-shop ITBIZ

Follow Us

Θέμα: Model Persona 2020
Όνομα:
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: